За мен

LOVE PIECES STORY

Здравейте 🙂

Казвам се Ралица и обожавам да създавам красиви и креативни неща, с които да ви карам да ахнете и да впечатлявате много много хората, на които ги подарявате после. Това именно са моите Love Pieces или парченца любов. Всеки може да си вземе – стига да иска 🙂 Важно е да знаете, че всеки продукт се създава за ВАС и според вашите конкретни желания. Това именно го прави уникален. Два еднакви продукта няма.

Когато виждате нещо готово на страницата във фейсбук https://www.facebook.com/lovepiecesbyralitsa/ или на тук в сайта (говоря само от мое име и за нещата, които аз изработвам), обикновено той е крайният резултат от стотици часове на грешки, oбъркване, нерви и експериментиране, от четене и придобиване на нови знания, нови инструменти, нови машини, от посещения на курсове и работилници, търсения, проучвания и т.н.

В този смисъл, цената на всеки продукт, направен от мен, е пълната компилация от всичките тези неща по-горе +
+ вложените въображение, идеи и креативност! – защото вие купувате идеята и реализацията й
+ моето време, отделено за направата (без значение дали е денем, нощем или през почивните дни)
+ материалите

Както виждате материалите са най-накрая. Те са най-лесното.

Когато решите да подарите нещо ръчно направено на някого, без значение колко е голямо или малко, вие правите избор да подарите нещо специално.
СПЕЦИАЛНО е, защото е направено от някой, на когото му пука. И защото е направено за конкретен човек и за никой друг. Т.е говорим за нещо много много ЛИЧНО. А такива неща в моловете, Джъмбо, Али експрес, магазините за по левче…. няма  

Затова е истинска привилегия да ви подарят или да притежавате нещо ръчно правено.

Любим цитат по случая:
„Нещата, които са създадени с ръце, живеят!
Първо в душата и дланите на майстора, след това в дома и живота на този, който ги получи като дар. Те никога не са само подарък или просто жест. Ръчно направеното и подарено творение е частица живот. И от майстора, и от подаряващия. „

Ралица